Apa este tratată ca un bun dat, de mult ori neglijat pentru aportul important pe care îl oferă.

Albert Szent-Gyorgyi spunea că ‘Apa este materia și matricea vieții, mamă și mediu. Nu există viață fără apă’ și suntem întru totul de acord.

Pe lângă componenta sa biologică – cantitatea de apă din corpul uman variază între 50-75% în funcție de vârstă și sex, impactul multifațetat al hidratării a fost demonstrat în nenumărate studii de-a lungul anilor: menține sănătatea articulațiilor și a tractului digestiv, previne îmbătrânirea prematură a pielii, ajută absorbția de nutrienți în corp, îmbunătățește randamentul fizic și multe altele.

Un consum corespunzător și calitativ de lichidelor este extrem de important, mai ales în prezent când stilul de viață este mai dinamic ca oricând.

Spunem acest lucru deoarece noi ne ghidăm după filozofia apei și dorința de a facilita accesul, prin dispenserele noastre, la o apă pură, în toate formele.

Dispenserele handsfree au apărut tocmai datorită necesității acesteia, iar beneficiile sunt pe măsură.

Usurinta în folosire

Procesul de a bea apă la birou este mult mai simplu cu ajutorul tehnologiei inovative de dispensare prin pedale. Uită de vremurile stăteai aplecat peste dispenserul de apă, așteptând. Acum pur și simplu apeși o pedală pentru a obține un pahar de apă proaspăt purificată cu un gust deosebit.

Performanta

Aparatele handsfree sunt conectate direct la rețeaua de alimentare cu apă a clădirii. Asta înseamnă eficientizare logistică și financiară pentru compania ta. Nu mai este nevoie de livrare, depozitare și igienizarea sticlelor industriale, ci doar o sursă de apă nelimitată, proaspăt filtrată.

Calitate

Dispenserele noastre se diferențiază prin tehnologiile integrate pentru filtrarea apei. FIREWALL® purifică impuritățile, bacteriile și contaminatorii ce se regăsesc la nivel microscopic în apă; BioCote® asigură protecție împotriva microbilor care se pot dezvolta pe suprafața dispenserelor prin încorporarea unui aditiv pe bază de argint în zona de eliberare a apei; prin tehnologiile integrate de filtrare inovative, apa este purificată și protejată împotriva dăunătorilor. Toate acestea asigură că fiecare pahar de apă este cel mai bun din perspectiva standardelor de calitate.

 Igienic

Prin lipsa contactului direct, dispenserele handsfree reduc riscul de contaminare încrucișată între utilizatori. Pe fondul unui context social post-pandemie, această inovație oferă beneficii atât din punct de vedere sănătate, cât și confort psihic pentru tine și angajații tăi.

 Adaptabilitate

Aparatele de filtrare a apei au un design modern și vin în dimensiuni diferite. Asta înseamnă că indiferent de spațiul de care dispui, există o soluție pentru a putea avea acces la o sursă de apă pură.

În plus, noi te ajutăm atât cu a găsi cel mai bun loc pentru dispenserul dorit, cât și instalarea acestuia.

Și nu trebuie să ne crezi pe cuvânt, poți testa chiar tu, gratuit, timp de 7 zile toate beneficiile chiar acum.