Tehnologia Firewall® de purificare UV

Tehnologia Firewall® de purificare UV

Sistemul de purificare a apei incorporat in dispenserele Waterlogic prin intermediul tehnologiei proprii Firewall® este unul dintre cele mai inovative elemente dezvoltate in domeniul filtrarii si furnizarii apei potabile.

 
Ca raspuns la nevoia indepartarii complete si eficiente a tuturor impuritatilor, bacteriilor si contaminatorilor ce se regasesc in apa, la nivel microscopic, expertii Waterlogic au creat tehnologia Firewall®, care foloseste lumina UV, generata de o lampa plasata chiar deasupra punctului de scurgere, pentru a distruge complet nucleul ADN al bacteriilor interceptate, prevenind astfel numeroase infectii, precum E.Coli sau Hepatita. Astfel, tu si angajatii tai puteti beneficia de o apa pura in proportie de 99,9999%, 100% din timp.

Ce este Firewall®?

Ce este Firewall?

Cat de eficienta este tehnologia Firewall®

Cat de eficienta este tehnologia Firewall®

Incearca noul nostru dispenser WL 7, ce imbina perfect tehnologia inovativa Firewall® cu toate celelalte beneficii specifice produselor noastre, oferindu-ti cea mai pura apa, in cinci variante, in functie de temperatura preferata... Afla mai multe