Waterlogic Cube Firewall

Waterlogic Cube Firewall

Waterlogic Cube Firewall® se remarca prin design-ul compact, precum si prin tehnologiile avansate pe care le are in componenta in materie de filtrare si purificare a apei. Este solutia ideala pentru orice tip de birou, in special pentru cele de marime medie sau mica, fiind usor de integrat si instalat in spatii mici.

Fiind dotat cu tehnologia Firewall®, Waterlogic Cube confera siguranta protectiei impotriva bacteriilor si impuritatilor, garantand livrarea celei mai pure si sanatoase ape. De asemenea, performanta aparatului in ceea ce priveste purificarea apei, a fost demonstrata prin intermediul numeroaselor teste, atat la nivelul apei plate, cat si la nivelul celei minerale.

Cu Waterlogic Cube ai posibilitatea sa alegi atat tipul de apa, care poate fi plata sau carbogazoasa, cat si temperatura dorita (calda, ambientala, rece).

Pentru mai multe informatii despre dispenserul Waterlogic Cube, verificati aici.

Tehnologii

Ceea ce diferentiaza sistemele de filtrare si purificare a apei puse la dispozitie de Waterpure de altele existente pe piata, este pasiunea pusa in dezvoltarea si proiectarea acestora. Dispenserele Waterlogic integreaza cele mai noi tehnologii in sisteme sofisticate, testate si certificate pentru a livra cea mai buna apa care exista. De ce apa filtrata prin dispenserele Waterlogic este mai buna? Datorita tehnologiei inovative, investitiei in cercetare si dezvoltare si pasiunii pentru apa, oameni si mediu... Afla mai multe.