Waterlogic 3 Firewall®

Waterlogic 3 Firewall

Waterlogic 3 Firewall®

Waterlogic 3 este unul dintre cele mai inovative sisteme de filtrare si purificare a apei pe care ti le punem la dispozitie, fiind dotat cu tehnologia superioara de purificare prin intermediul razelor ultraviolete.

Un plus al aparatului Waterlogic 3 consta in capacitatea de a livra atat apa plata, cat si apa minerala, precum si posibilitatea de selectionare a temperaturii de consum dorite de catre utilizator. Astfel, fie ca preferi apa la temperatura ambientala, rece sau fierbinte, dispenserul Waterlogic 3 iti acopera orice nevoie.

De asemenea, Waterlogic 3 se remarca prin designul elegant si usurinta in utilizare, putand fi incadrat facil in orice tip de spatiu.

Mai multe detalii despre dispenserul Waterlogic 3 puteti gasi aici.

Tehnologii

Ceea ce diferentiaza sistemele de filtrare si purificare a apei puse la dispozitie de Waterpure de altele existente pe piata, este pasiunea pusa in dezvoltarea si proiectarea acestora. Dispenserele Waterlogic integreaza cele mai noi tehnologii in sisteme sofisticate, testate si certificate pentru a livra cea mai buna apa care exista. De ce apa filtrata prin dispenserele Waterlogic este mai buna? Datorita tehnologiei inovative, investitiei in cercetare si dezvoltare si pasiunii pentru apa, oameni si mediu... Afla mai multe.