Testeaza Gratuit

Testeaza Gratuit

Comanda acum aparatul de test gratuit!

Imbunatateste calitatea vietii angajatilor tai, asigurandu-le cea mai pura si sanatoasa apa la birou. Completeaza formularul alaturat si testeaza gratuit unul dintre sistemele noastre profesionale de filtrare si purificare a apei. Fa primul pas catre eficienta!


  De ce sa testezi?

  Fie ca vorbim despre un produs de utilitate zilnica, un aparat electrocasnic sau un telefon mobil, importanta testarii inainte de achizitionare este foarte ridicata. De ce? Pentru ca doar testand functionalitatile unui produs te poti convinge de capacitatea acestuia de a-ti satisface o anumita nevoie si de a-ti genera anumite avantaje, asigurandu-te astfel de fructificarea investitiei pe care urmeaza sa o realizezi.

  Poti citi specificatiile de natura tehnica, functionala si operationala, te poti informa de pe diverse forumuri, poti citi recenziile transmise de catre alti utilizatori, insa cea mai buna modalitate de a testa un produs este cea naturala, prin care ai la dispozitie o anumita perioada de timp in care sa utilizezi produsul ca si cum ti-ar apartine.

  Si pentru ca nu iti poti da seama de beneficiile unui sistem de filtrare a apei doar prin consumul unui pahar, Waterpure iti acorda o saptamana de testare gratuita a dispenserului ales, timp in care poti verifica si analiza atat aparatul, cat si serviciile ce vin la pachet cu acesta, precum si compatibilitatea sistemelor noastre cu profilul companiei tale.

  Cum decurge procesul de testare gratuita la Waterpure?

  Testarea gratuita la Waterpure dureaza sapte zile lucratoare si implica atat accesul la un aparat de filtrare a apei Waterlogic, cat si totalitatea serviciilor conexe.

  Tot ce trebuie sa faci este sa iti exprimi dorinta de a incerca serviciile noastre, iar echipa Waterpure se va ocupa de restul. Iti vom livra aparatul de filtrare a apei care ti se potriveste la sediul companiei tale, unde o echipa de ingineri il va instala, conectandu-l la reteaua proprie de alimentare cu apa a cladirii, te vor instrui teoretic si practic cu privire la modalitatile de functionare si utilizare a aparatului si te vor lasa sa te bucuri de cea mai pura apa, timp de o saptamana, perioada in care vei avea parte de toata sustinerea si atentia noastra. In plus, tot acest proces nu te va costa absolut nimic.

  Ce urmeaza dupa testarea gratuita?

  La finalul perioadei de testare, in functie de decizia si nevoile tale, vei avea posibilitatea fie sa pastrezi aparatul pe care l-ai testat, fie sa alegi un altul diferit, pe care sa il utilizezi in baza unui abonament lunar de apa pentru birou. Abonamentul iti va oferi atat posibilitatea de a utiliza un dispenser Waterlogic profesional, fara a fi nevoit sa il achizitionezi, cat si avantajul de a dispune de tot pachetul nostru de servicii, de la asistenta tehnica, la mentenanta periodica si service, ori de cate ori este nevoie.