Waterlogic 7 Firewall®

Waterlogic 7 Firewall

Noul aparat Waterlogic 7 imbina perfect tehnologia de ultima generatie cu design-ul elegant, pentru a indeplini cu succes cele mai exigente cerinte ale celor mai complexe si diversificate birouri, fiind o sursa ideala de apa pura si sanatoasa, la locul de munca.

Dispenserul Waterlogic 7 integreaza purificarea UV Firewall®, cu tehnologia inovativa BioCote® si filtrele de inalta performanta, intr-un sistem unic care asigura protectie impotriva germenilor, microbilor si contaminatorilor, atat in interior, cat si la exterior.

In proiectarea noului dispenser s-a tinut cont de imbunatatirea experientei utilizatorului, acesta fiind dotat cu un ecran LED color, atractiv de 5” si o tastatura intuitiva, oferind posibilitatea alegerii temperaturii si tipului de apa, din cinci variante diferite: apa la temperatura camerei, minerala, calda, fierbinte si foarte rece. De asemenea, prin intermediul sistemului de racire Ice Bath, noul dispenser Waterlogic are capacitatea sa livreze o cantitate ridicata de apa rece ca gheata, pahar dupa pahar, pentru indeplinirea celor mai exigente nevoi.

Mai multe detalii despre noul nostru dispenser Waterlogic 7 Firewall® puteti gasi aici.

Tehnologii

Ceea ce diferentiaza sistemele de filtrare si purificare a apei puse la dispozitie de Waterpure de altele existente pe piata, este pasiunea pusa in dezvoltarea si proiectarea acestora. Dispenserele Waterlogic integreaza cele mai noi tehnologii in sisteme sofisticate, testate si certificate pentru a livra cea mai buna apa care exista. De ce apa filtrata prin dispenserele Waterlogic este mai buna? Datorita tehnologiei inovative, investitiei in cercetare si dezvoltare si pasiunii pentru apa, oameni si mediu... Afla mai multe.