Cine Suntem?

Cine Suntem?

Suntem creatori de solutii personalizate in ceea ce priveste asigurarea necesarului de apa pentru birou, prin intermediul abonamentelor lunare complexe. Ne-am nascut din dorinta de a face diferenta prin schimbari benefice in mediul office din Romania si iti stam la dispozitie cu sfaturi, produse si servicii profesionale, pentru a te ajuta sa iti cresti afacerea in termeni de eficienta si performanta.

Cate Ceva Despre Noi

Cate ceva despre noi

Waterpure a luat fiinta in Romania, din dorinta de a eficientiza activitatea organizatiilor care isi desfasoara activitatea pe teritoriul tarii noastre, si nu numai. Am cercetat, am analizat, am testat si am gasit elementul care sta la baza bunei functionari a orice: apa. Apoi, am studiat piata si i-am identificat pe cei mai buni in domeniul productiei si distributiei de sisteme complexe de filtrare a apei, la nivel mondial – Waterlogic.

De aproximativ 4 ani suntem reprezentantul oficial al companiei Waterlogic in Romania, una dintre cele mai mari organizatii certificate la nivel global in dezvoltarea, productia si distributia celor mai eficiente si calitative sisteme de filtrare a apei.

Asa incepe povestea Waterpure. Lucrand cu cei mai buni, pentru a deveni cei mai buni.

Cate Ceva Despre Waterlogic

Cate ceva despre Waterlogic

Waterlogic a fost fondata in 1992, fiind una dintre primele companii care a introdus sistemele de furnizare a apei potabile prin intermediul dispenserelor in Europa si de atunci a fost lider pe piata in ceea ce priveste design-ul produselor, calitatea si dezvoltarea de noi tehnologii. Compania Waterlogic este intr-o continua crestere si extindere, dezvoltandu-se atat in mod organic, cat si prin achizitii.

Waterlogic dispune de o retea de distributie proprie extinsa la nivel global, acoperind peste 50 de tari. Sistemele Waterlogic sunt vandute in America de Nord si Sud, Europa, Asia, Australia si Africa de Sud. Avantajul competitiv al companiei Waterlogic consta in investitii masive in dezvoltarea si achizitia de noi tehnologii, precum si implicarea activa in activitatea de cercetare-dezvoltare. Waterlogic dispune de un sistem de business integrat, bazat pe controlul calitatii in mod eficient, posibil datorita facilitatilor de productie detinute de companie, fapt ce asigura flexibilitate inalta in adoptarea deciziilor si strategiilor organizationale.

Filozofia Waterpure

Filozofia Waterpure

Filozofia noastra este apa. Iubim apa, studiem apa, suntem fascinati de importanta si efectele ei. Si nu doar iubim apa, ci ii si cunoastem indeaproape esenta. Apa este pasiunea noastra. De aceea, investim permanent in cercetare si dezvoltare si ne straduim sa aducem cele mai bune solutii de filtrare a apei, chiar la sediul companiei tale.

Inovatia este sufletul business-ului nostru, ghindandu-ne in alegeri si decizii legate de design-ul produselor, calitatea sistemelor si aplicabilitatea noilor tehnologii la mediul de lucru actual. Zilnic cautam si dezvoltam cele mai eficiente solutii, pentru a aduce confortul la sediul companiei tale, prin sisteme de filtrare a apei usor de utilizat, care sa atinga pana si cele mai ascunse dorinte si nevoi. De aceea, dispenserele noastre sunt create sa livreze cea mai pura apa, in toate formele, in functie de necesitatile tale.

Waterpure inseamna pasiune si devotament fata de lichidul esential vietii, apa, la care adaugam dragostea fata de oameni si fata de mediul ce ne inconjoara. Waterpure este despre apa si oameni.

Misiunea Noastra

Misiunea Noastra

Misiunea noastra este de imbunatati activitatea partenerilor nostri prin dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii in materie de sisteme de filtrare a apei, personalizate pe nevoile specifice de business ale companiilor cu care colaboram. Noi, la Waterpure, credem in calitatea relationarii, de aceea suntem orientati catre construirea de parteneriate durabile, acordand atentie deosebita fiecarui client in parte. Pentru ca atunci cand vorbim despre puritate, ne referim, pe langa puritatea apei rezultata din sistemele noastre de filtrare, la puritatea parteneriatelor pe care le dezvoltam. Lucram in beneficiul tau, ajutandu-te sa iti cresti afacerea prin eficienta si eficacitate.

Viziunea Noastra

Viziunea Noastra

Viziunea noastra este globala. Scopul nostru este sa devenim lider pe piata distributiei de sisteme calitative de filtrare a apei, recunoscut la nivel national si international. Calitatea muncii noastre este transpusa in dorinta de a ajuta la dezvoltarea unui mediu concurential dinamic, avand in centru eficienta, validata prin inovatie si imbunatatire continua.

Valorile Noastre

Valorile Noastre

Orientare catre Performanta
Dorinta de a atinge performanta este principalul factor care ne ghideaza in activitatea noastra de zi cu zi. Urmarim sa atingem performanta prin fiecare serviciu pe care il punem la dispozitie clientilor nostri, prin fiecare interactiune cu partenerii nostri, prin fiecare minut dedicat identificarii celor mai bune solutii pentru filtrarea apei, prin fiecare pahar de apa consumat de catre utilizatorii produselor noastre.

Pasiune pentru Munca
Motorul echipei Waterpure este pasiunea. Pasiunea pentru apa, pasiunea pentru oameni si pasiunea pentru munca, toate acestea impreuna formand un mix esential care ne da ocazia sa simtim zilnic satisfactia lucrului bine facut. Si pentru ca pasiunea este cea care ne determina zilnic sa fim mai buni, avem grija sa o intretinem constant prin spirit de initiativa si angajament fata de rezultate notabile. Pentru ca noi, la Waterpure, suntem orientati catre actiune.

Apetit pentru Inovatie
Credem in puterea inovatiei de a imbunatati eficienta unui business, de aceea incercam sa o integram pe cat posibil in activitatea noastra. Ne inovam permanent serviciile, modurile de functionare si procedurile si alegem produsele cu cele mai inovative tehnologii de pe piata. Consideram inovatia ca fiind o schimbare benefica si o valorificam asemenea unei noi oportunitati, ori de cate ori avem ocazia.

Focus pe Parteneriate Durabile
In parteneriatele noastre de business ne bazam pe incredere si castig reciproc. Credem in importanta sustenabilitatii in business, de aceea ne asociem in relatii parteneriale de lunga durata cu cei mai buni in domeniu. Invatam permanent de la partenerii si clientii nostri si urmarim avantajul reciproc in orice decizie si in orice pas intreprins. Pentru noi durabilitatea este calitatea care adauga valoare unei colaborari.