Sa bei apa face parte din rutina zilnica a fiecaruia, dar capata si mai multa importanta in momentele de efort fizic.

Este recomandat consumul de apa inainte, in timpul si dupa antrenament, dar nu doar pentru o sesiune mai eficienta si stamina, ci si fiindca performanta cognitiva si fizica poate suferi atunci cand nu exista o hidratare corespunzatoare.

Tocmai din acest motiv, accesul la o sursa sigura, dar si convenabila pentru aportul de apa este esentiala in locuri ca: spa, sauna si la sala.

Daca si tu esti in cautarea unei solutii avantajoase atat pentru afacerea ta, cat si pentru clientii tai, atunci ceea ce cauti sunt abonamentele lunare de apa Waterpure.

Îți dăm 3 motive simple:

O sursa sigura de apa

In cadrul abonamentelor lunare, poti beneficia de dispenserele noastre Waterlogic care, prin tehnologia lor inovativa, permit conectarea direct la reteua de alimentare cu apa a cladirii. Acest lucru se traduce printr-o eficientizare a costurilor si a efortului logistic pentru tine, în timp ce oferi un beneficiu clientilor tai – acces la apa proaspata, fara intreruperi.

In plus, fiecare aparat este prevazut cu tehnologii integrate pentru filtare UVC care purifica impuritatile si bacteriile – dovedit stiintific ca este eficient inclusiv impotriva tulpinii umane de COVID-19. Apa devine curatata si protejata, avand 99.9999% puritate.

 

Design modern, potrivit pentru orice intereprindere.

Beneficiul tehnologiilor Waterlogic se extind si la exterior. Toate dispenserele au un design modern, compact comparativ cu alte solutii de dispensare de apa. Si vin sub diferite forme si dimensiuni.

Tu trebuie doar sa alegi varianta care se potriveste spatiului tau.

Inovatie prin simplitate

Stim ca de la un lucru atat de simplu cum este apa, calitatea vietii poate fi imbunatatita.

De aceea eforturile noastre au fost directionate in a crea abonamente lunare cu servicii integrate si personalizate in functie de nevoia de apa a fiecarei companii.

Un abonament lunar iti ofera consultanta si asistenta din partea specialistilor nostri, astfel incat sa poti decide cat mai usor care este necesarul de apa potrivit spatiului tau.

Dupa ce ai ales, noi ne ocupam de restul:

  • Livrarea si instalarea la sediul tau a unuia sau mai mult dispensere Waterlogic
  • Verificare si testarea periodica a aparatelor pe care le ai in folosinta
  • Mentenanta si intretinerea acestor aparate
  • Servicii de reparatii incluse

Ca sa te convingi, poți testa chiar tu, gratuit, timp de 7 zile beneficiile inainte sa te decizi.