Servicii Integrate

Servicii complete pentru abonamente de apa la birou

Serviciile Waterpure sunt definite de complexitate si profesionalism. Suntem mereu in cautare de noi solutii pentru imbunatatirea si eficientizarea activitatii noastre atat la nivel intern, cat si in cadrul colaborarilor pe care le initiem. Portofoliul nostru de servicii a fost creat in asa fel incat sa acopere pana si cele mai exigente nevoi ale partenerilor nostri, constand in asigurarea tuturor pasilor necesari in procesul de testare si incheiere de abonamente lunare de apa pentru birou, de la consultanta si sfaturi profesionale, la livrare, instalare, instruire, mentenanta si service.

Consultanta si Asistenta

Fie ca ai nevoie de ajutor in alegerea sistemului de filtrare a apei potrivit pentru profilul companiei tale, fie ca ai deja un aparat de la noi si vrei mai multe detalii despre functionarea si intretinerea acestuia, sau pur si simplu ai anumite intrebari la care nu ai gasit inca un raspuns, echipa Waterpure este la dispozitia ta pentru a-ti acorda tot suportul de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi.

Livrare si Instalare

Pentru ca ne preocupa confortul si siguranta partenerilor nostri, am creat un sistem complex de servicii care intergreaza tot parcursul lantului logistic. Avem o echipa de specialisti care se vor ocupa de livrarea sistemului de filtrare ales de tine, chiar la sediul companiei tale, in cel mai scurt timp posibil. In plus, livrarea nu te costa absolut nimic, fie ca alegi sa comanzi un aparat de filtrare si purificare a apei in mod demo, pentru a-l testa gratuit, fie ca alegi sa te abonezi la serviciile Waterpure.

In plus, odata cu livrarea aparatului de apa la sediul companiei tale, ne vom asigura ca acesta este conectat la reteaua de apa a cladirii, instalat si gata de functionare, astfel incat tu sa te poti bucura de cea mai buna si sanatoasa apa, fara a fi nevoit sa investesti suplimentar timp sau bani. De asemenea, ne vom asigura ca tu si angajatii tai sunteti pregatiti din punct de vedere teoretic si practic pentru utilizarea dispenserului Waterlogic livrat. Totul pentru a creste eficienta si productivitatea afacerii tale.

Service

Daca sistemul tau de filtrare a apei prezinta defectiuni sau o functionare neconforma cu specificatiile tehnice si operationale ale acestuia, tehnicienii si inginerii Waterpure sunt gata sa iti sara in ajutor. Alegand abonamentul lunar Waterpure, vei beneficia de servicii de reparatie incluse, precum si de inlocuirea dispenser-ului tau, pe tot parcursul perioadei in care acesta este in service. Nu trebuie sa iti mai faci griji pentru garantia produselor, transmiterea acestora catre companiile de service sau alte actiuni costisitoare. Ne ocupam noi de toate acestea, in avantajul tau.

Mentenanta si Intretinere

Noi, la Waterpure, punem mare accent pe calitatea si complexitatea serviciilor pe care le oferim partenerilor nostri. De aceea, dupa ce ne asiguram ca ai facut alegerea potrivita in ceea ce priveste sistemul de filtrare a apei, facem o pre-analiza a sediului companiei tale, pentru a identifica cel mai bun spatiu de instalare a aparatului, apoi ne ocupam de livrare si instalarea sistemului si de instruirea angajatilor cu privire la utilizarea optima a dispenserelor. In plus, ramanem alaturi de tine pe toata perioada de utilizare a sistemului de filtrare a apei. Facem verificari periodice pentru inlocuirea filtrelor, schimbarea lampei de purificare UV si mentinerea igienei aparatului.