Intrebari Frecvente (FAQ)

Waterpure iti Raspunde la Intrebari

Stim ca timpul tau este important si in scopul eficientizarii acestuia, am adunat cele mai frecvente intrebari primite de la clienti, de-a lungul timpului, la care am raspuns aici. Daca totusi ai si alte intrebari la care inca nu ai gasit raspunsul, te invitam cu entuziasm sa ne contactezi. Suntem la doar cateva click-uri distanta, gata sa iti oferim toate detaliile de care ai nevoie.

INTERBARI FRECVENTE (FAQ)
De ce sa aleg un sistem de filtrare a apei Waterpure si nu un dozator cu apa imbuteliata?
Inlocuirea sistemelor obisnuite de furnizare a apei potabile bazate pe dozatoare cu apa imbuteliata cu sistemele profesionale de filtrare a apei puse la dispozitie de Waterpure, fara bidoane de apa, aduce dupa sine economisirea de timp, bani si energie. Principalele motive pentru care ar trebui sa alegi Waterpure sunt:
  • Sistemele noastre de filtrare a apei sunt conectate direct la reteaua de alimentare a cladirii tale, prin urmare vei beneficia de o resursa inepuizabila de apa pura, proaspata, la temperatura preferata, plata sau minerala. Totul cu un singur aparat.
  • Cu sistemele noastre ai garantia unui consum de apa igienic, intrucat dispenserele Waterlogic nu au rezervoare expuse precum sistemele bazate de apa imbuteliata, unde bacteriile pot creste, neexistand riscul de contaminare a sistemului prin intermediul utilizarii neigienice.
  • Instalarea sistemelor de filtrare si purificare a apei puse la dispozitie de Waterpure la sediu companiei tale duc la angajati mai sanatosi, productivitate mai ridicata, risc redus de imbolnavire si reducerea absenteismului.
  • Vei scapa de sticlele de plastic si deseurile generate de dozatoarele de apa obisnuite.
  • Vei avea ocazia sa folosesti spatiul pe care il destinai bidoanelor de apa pline sau goale, intr-un mod mult mai productiv si eficient.
  • Un sistem de filtrare si purificare a apei Waterlogic te va scuti de timp pierdut, consum de combustibil ridicat sau aglomeratie in trafic, deoarece nu trebuie sa iti mai faci probleme pentru livrarea sticlelor.
  • Sistemele de filtrare Waterlogic sunt mai usor de conectat la reteaua de apa principala.
  • Nu va mai fi nevoie de efort sustinut pentru ridicarea si transportarea bidoanelor de apa, deci nu mai exista riscul de ranire sau accidentare a angajatilor desemnati in efectuarea procesului.
  • Vei avea posibilitatea sa eficientizezi costurile companiei.
  • Gustul apei este deplin. Conform cercetarilor realizate in domeniu, peste 75% din cele 1,5 milioane de dispensere instalate la nivel global, au fost fara apa imbuteliata.

Din contra. Inginerii nostri simplifica procesul de instalare a sistemelor puse la dispozitie de Waterpure, prin pozitionarea si instalarea acestora in spatiul dorit de tine si prin conectarea la cea mai apropiata sursa de aprovizionare cu apa. Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de puritatea si prospetimea apei pe care o consumi.

Majoritatea microorganismelor care sunt continute in apa de la robinet sunt inofensive, dar multe dintre acestea se pot multiplica si pot cauza ocazional anumite afectiuni, la care sunt supuse atat persoanele cu o stare de sanatate buna, cat si cele vulnerabile. Microbii pot cauza afectiuni care pot pune viata in pericol pentru cei care au un sistem imunitar slab, precum copiii sau batranii. Sistemele avansate de filtrare si purificare a apei puse la dispozitie de Waterpure purifica apa pe care o bem, facand astfel cel mai important lichid al planetei pe atat de pur si sanatos pe cat poate fi. Sistemele dotate cu tehnologia inovatoare Firewall maximizeaza puterea razelor UV pentru a garanta consumul unei ape 100% pure si lipsite de contaminatori, in fiecare pahar.

Angajatii tai merita tot ce este mai bun. Alegand Waterpure, le vei asigura cea mai pura, proaspata si sanatoasa apa plata sau minerala, la temperatura dorita. Tehnologia revolutionara de filtrare a apei integrata in sistemele noastre iti garanteaza o apa lipsita de bacterii in proportie de 99,9999%, in 100% din cazuri. O mai buna hidratare a angajatilor duce la o mai buna putere de concentrare si la o productivitate mai ridicata. Este o situatie de avantaj reciproc, fiecare parte fiind castigatoare in proces. In plus, vei putea sa imbunatatesti imaginea companiei tale, prin reducerea deseurilor provocate de sticlele din plastic, sau a emisiilor de carbon in mediul inconjurator generate pe parcursul livrarii. Waterpure combina sisteme sofisticate de filtrare a apei pentru eliminarea mirosurilor si contaminatorilor, cu purificarea UV pentru distrugerea germenilor si protectia exterioara antimicrobi din otel.

Raspunsul este da. Poti beneficia de oricate sisteme ai nevoie pentru compania ta. Noi te vom sfatui si te vom ghida pentru a ne asigura ca ai suficiente, astfel incat sa cresti satisfactia si productivitatea angajatilor tai, eficientizand in acelasi timp costurile operationale.