Intrebari Frecvente (FAQ)

Waterpure iti Raspunde la Intrebari

Stim ca timpul tau este important si in scopul eficientizarii acestuia, am adunat cele mai frecvente intrebari primite de la clienti, de-a lungul timpului, la care am raspuns aici. Daca totusi ai si alte intrebari la care inca nu ai gasit raspunsul, te invitam cu entuziasm sa ne contactezi. Suntem la doar cateva click-uri distanta, gata sa iti oferim toate detaliile de care ai nevoie.

INTERBARI FRECVENTE (FAQ)
De ce sa aleg un sistem de filtrare a apei Waterpure si nu un dozator cu apa imbuteliata?
Inlocuirea sistemelor obisnuite de furnizare a apei potabile bazate pe dozatoare cu apa imbuteliata cu sistemele profesionale de filtrare a apei puse la dispozitie de Waterpure, fara bidoane de apa, aduce dupa sine economisirea de timp, bani si energie. Principalele motive pentru care ar trebui sa alegi Waterpure sunt:
  • Sistemele noastre de filtrare a apei sunt conectate direct la reteaua de alimentare a cladirii tale, prin urmare vei beneficia de o resursa inepuizabila de apa pura, proaspata, la temperatura preferata, plata sau minerala. Totul cu un singur aparat.
  • Cu sistemele noastre ai garantia unui consum de apa igienic, intrucat dispenserele Waterlogic nu au rezervoare expuse precum sistemele bazate de apa imbuteliata, unde bacteriile pot creste, neexistand riscul de contaminare a sistemului prin intermediul utilizarii neigienice.
  • Instalarea sistemelor de filtrare si purificare a apei puse la dispozitie de Waterpure la sediu companiei tale duc la angajati mai sanatosi, productivitate mai ridicata, risc redus de imbolnavire si reducerea absenteismului.
  • Vei scapa de sticlele de plastic si deseurile generate de dozatoarele de apa obisnuite.
  • Vei avea ocazia sa folosesti spatiul pe care il destinai bidoanelor de apa pline sau goale, intr-un mod mult mai productiv si eficient.
  • Un sistem de filtrare si purificare a apei Waterlogic te va scuti de timp pierdut, consum de combustibil ridicat sau aglomeratie in trafic, deoarece nu trebuie sa iti mai faci probleme pentru livrarea sticlelor.
  • Sistemele de filtrare Waterlogic sunt mai usor de conectat la reteaua de apa principala.
  • Nu va mai fi nevoie de efort sustinut pentru ridicarea si transportarea bidoanelor de apa, deci nu mai exista riscul de ranire sau accidentare a angajatilor desemnati in efectuarea procesului.
  • Vei avea posibilitatea sa eficientizezi costurile companiei.
  • Gustul apei este deplin. Conform cercetarilor realizate in domeniu, peste 75% din cele 1,5 milioane de dispensere instalate la nivel global, au fost fara apa imbuteliata.