Alte tehnologii integrate

Alte tehnologii integrate

Pe langa tehnologiile unice de filtrare a apei dezvoltate de Waterlogic, dispenserele noastre integreaza in componenta elemente deosebit de importante pentru o buna functionare a acestora, oferind protectie deosebita impotriva daunatorilor.

Filtrare Pe Baza De Carbon Activ

Filtrare pe baza de carbon activ

Filtrarea pe baza de carbon activ are rolul de a purifica la un nivel superior apa consumata, prin eliminarea tuturor contaminatorilor, calcarului si clorului. De asemenea, tehnologia de filtrare pe baza de carbon activ ajuta la indepartarea agentilor chimici care determina aparitia gustului sau mirosului neplacut al apei, precum si a culorii neobisnuite. Aceasta calitate este data de compozitia poroasa a carbonului din filtru, care duce la retinerea chiar si a impuritatilor de la nivel microscopic. Astfel ca, apa rezultata in urma procesului de purificare este pura, proaspata si sanatoasa, perfecta pentru un consum de calitate.

Osmoza Inversa

Osmoza Inversa

Osmoza inversa este un element integrat la nivel functional in sistemele de filtrare si purificare a apei Waterlogic, care, combinat cu filtrarea pe baza de carbon activ si tehnologia Firewall de purificare UV, duce la ridicarea nivelului de purificare a apei, aproape de 100%. Rolul tehnologiei bazate pe osmoza inversa este acela de a indeparta particulele dizolvate in apa, precum acizi, saruri, nitrati, pesticide, arsenic si multe altele, care sunt daunatoare organismului uman. Acest sistem foloseste un proces numit flux incrucisat, care presupune curatarea in mod constant si periodic a filtrului incorporat de resturile dizolvate.

Filtre De Apa

Filtre de apa

Filtrul de apa este unul dintre cele mai importante elemente integrate intr-un sistem de purificare si filtrare a apei, avand in vedere faptul ca, in urma cercetarilor realizate la nivel mondial, in apa potabila consumata zilnic au fost identificati peste 800 de compusi organici si anorganici, multi dintre acestia fiind la nivel microscopic. Prin urmare, calitatea filtrelor face diferenta in ceea ce priveste consumul de apa sigura si sanatoasa.

Filtrele Waterlogic sunt incadrate intr-o gama variata, de inalta performanta, calitatea acestora fiind demonstrata prin numeroase teste realizate si certificari obtinute. Filtrele de inalta performanta Waterlogic au fost create pentru a trata cele mai diversificate probleme ale apei potabile, fiind concepute in asa fel incat sa elimine orice element daunator sanatatii, pentru a putea livra cea mai pura apa care exista.