Beneficii

Eficienta si sanatate cu cea mai buna apa pentru birou

Scopul nostru este sa aflam ce anume iti doresti de la un dispenser sau un sistem de filtrare a apei si sa gasim solutii pentru a satisface aceste dorinte. Vrei sa asiguri consumul unei ape mai pure si mai buna la gust in cadrul mediului de lucru? Vrei sa ai siguranta celei mai bune alegeri in materie de sisteme de filtrare a apei utilizate? Vrei sa economisesti bani? Iti iubesti planeta si doresti sa participi la salvarea ei? Toate cele de mai sus sunt intrebari pe care ti le pui in momentul in care cauti cea mai buna solutie pentru compania ta? Atunci, esti in locul potrivit. Echipa Waterpure se asigura ca tu poti beneficia de toate aceste avantaje.

Cea Mai Pura Apa

Cea mai pura apa

Apa pe care tu si angajatii tai o beti ar trebui sa fie perfecta. Puritatea lichidului este motivul pentru care noi, echipa Waterpure, ne trezim dimineata pentru a merge la munca. De ani de zile am reusit sa ridicam apa pe care o consumam zilnic la cel mai inalt nivel calitativ existent. Prin munca si dorinta de imbunatatire permanenta, am reusit sa asiguram clientilor nostri cea mai sanatoasa si curata apa, obtinuta prin cele mai inovatoare sisteme de filtrare.

70% din corpul nostru este apa, iar 75% din planeta este acoperita cu apa. Aceste lucruri fac ca apa sa fie vitala. Echipa Waterpure vede accesul la consumul unei ape cu un gust si aspect bun ca fiind un drept, si nu un privilegiu. De aceea am ales sa reprezentam compania producatoare de sisteme de filtrare a apei Waterlogic, in Romania. In cele peste doua decade de existenta, echipa Waterlogic a lucrat la dezvoltarea celor mai eficiente tehnologii de filtrare a apei, proiectate sa ofere cea mai proaspata, curata si lipsita de contaminatori apa.

Alegand dispenserele Waterpure, tu si angajatii tai va veti bucura de o apa:

 • Lipsita de orice fel de microorganisme, fie ca vorbim despre bacterii, virusuri sau fungi;
 • Lipsita de orice alti contaminatori;
 • Lipsita de clor;

Concentratiile de clor, plumb sau mercur, precum si bolile provocate de apa, sunt ultimele lucruri pe care vrei sa le pui in corpul tau. Si doar simplul fapt ca apa iti este livrata intr-o sticla sau trece printr-un filtru, acest lucru nu o face in mod sigur mai buna pentru tine.

Dispenserele Waterlogic, in schimb, au fost certificate de nenumarate ori, fapt ce demonstreaza ca tu si angajatii tai puteti primi apa aproape perfecta, asa cum meritati.

Calitate Certificata

Calitate Certificata

Dispenserele pe care le punem la dispozitia clientilor nostri au fost incercate, testate, aprobate si certificate de catre cele mai importante institutii la nivel mondial, inclusiv Asociatia pentru Calitatea Apei (Water Quality Association). De-a lungul timpului am primit sute de distinctii si premii, atat din partea miilor de clienti multumiti, cat si din partea altor organizatii internationale, certificate in domeniu. Apa pe care o bei dintr-un aparat Waterlogic este curata si sigura, iar dispozitivele noastre sunt eco-friendly. Nu o spunem noi, o spun cei mai mari experti in domeniu.

 • Certificare Energetica
  Aparatele de filtrare si purificare a apei, pe care Waterpure le pune la dispozitie, sunt certificate cu Energy Star pentru performanta dobandita in economia de energie. Dispenserele noastre au capacitatea de a impiedica emisiile de gaze cu efect de sera in atmosfera, respectand cerintele in materie de eficienta energetica la nivel international. De asemenea, aparatele Waterlogic sunt dotate cu functie de sleep si stand by, in care pot intra automat daca nu sunt utilizate o anumita perioada de timp. Astfel, poti sa economistesti energia consumata la birou, respectand standardele internationale de eficienta si calitate.
 • Standarde de Calitate
  Apa filtrata de dispenserele Waterlogic a fost testata si certificata de catre cele mai importante institutii cu autoritate in domeniu. Una dintre distinctiile primite este Medalia de Aur obtinuta pentru calitatea apei filtrate, acordata de catre Water Quality Association, care certifica dispenserele Waterlogic ca fiind destinate sa ofere cea mai pura si sigura apa. Mai multe detalii despre certificarea calitatii apei, pot fi gasite pe www.wqa.org.
  In plus, dispenserele de apa Waterlogic sunt certificate pentru indeplinirea standardelor internationale de siguranta de catre NSF si ANSI, doua dintre cele mai importante institutii in domeniu. Astfel, aparatele de filtrare si purificare a apei pe care vi le punem la dispozitie indeplinesc urmatoarele standarde de siguranta:

  • Standardul 61 NSF/ANSI: niciun element daunator sanatatii nu poate patrunde in apa pe care o consumati.
  • Standardul NSF/ANSI 55 Clasa A: prin intermediul sistemului de filtrare UV, dispensere Waterlogic au capacitatea de a indeparta microorganismele din apa contaminata, pentru atingerea nivelului optim de siguranta si sanatate.
  • Standardul P231: certificare cu privire la indeplinirea standardelor de protectie a mediului inconjurator.

Pentru mai multe informatii despre standardele NSF si ANSI, accesati www.nsf.org si www.ansi.org.

 • Certificare WRAS (Water Regulation Advisory Scheme)
  Dispenserele Waterlogic sunt certificate de catre WRAS (Institutia de Reglementare a Apelor din Marea Britanie) pentru indeplinirea standardelor cu privire la prevenirea aparitiei deseurilor, masurarea eronata a nivelului de contaminare a apei si consumul nejustificat. Mai multe detalii despre certificarea WRAS pot fi gasite accesand www.wras.co.uk.
 • Apa fara Bisfenol-A
  Bisfenol-A este un produs chimic, cu un nivel ridicat de toxicitate si cu efecte nocive demonstrate asupra sanatatii, ce poate fi gasit in apa pe care o consumam. Apa filtrata prin intermediul dispenserelor Waterlogic este cerificata ca fiind lipsita de acest element chimic.
 • Certificare ISO 9001
  Dispenserele oferite de Waterpure sunt certificate pentru indeplinirea standardelor internationale la nivel de management al calitatii, prin intermediul certificarii ISO 9001.
Economiseste!

Economiseste!

Bani

Iti doresti sa eficientizezi costurile in cadrul companiei tale? Ei bine, utilizand apa imbuteliata, nu faci decat sa arunci efectiv banii pe fereastra. Iata doua modalitati prin care te putem ajuta in acest sens:

 1. De ce sa platesti dublu pentru apa pe care o consumi? Foloseste-te de alimentarea cu apa a cladirii in care iti desfasori activitatea, nu plati in plus pentru a-ti fi livrata apa imbuteliata.
 2. Cu un dispenser Waterpure, platesti o singura data pe luna, o suma fixa, indiferent cata apa consumi.

Cum poti sa economisesti bani, utilizand dispenserele oferite de Waterpure? Simplu. Alegand abonamentele de apa Waterpure, vei inceta sa mai platesti pentru:

 • Depozitarea, reciclarea sau distrugerea deseurilor;
 • Energia consumata in procesul de productie a apei imbuteliate;
 •  Angajatii care se ocupa constant de comenzi de apa;
 • Depozitarea bidoanelor de apa la sediul companiei tale (pline sau goale);
 • Angajatii care trebuie sa se ocupe de preluarea comenzilor, gestionarea facturilor.

Timp

Cu abonamentele de apa pentru birou Waterpure, vei economisi timpul dedicat pentru:

 • Mentinerea relatiei cu furnizorii de apa;
 • Efectuarea de comenzi si emiterea de facturi pentru aprovizionare;
 • Preluarea bidoanelor pline cu apa;
 • Transmiterea bidoanelor goale catre curieri;
Dragoste Pentru Mediu

Dragoste pentru mediu

Alegand Waterpure, alegi sa protejezi mediul inconjurator, prin:

 • Eliminarea din utilizare a sticlelor si bidoanelor din plastic;
 • Reducerea emisiilor de gaze in atmosfera, generate de transportul periodic al apei la sediu;
 • Reducerea costurilor cu energia electrica, prin cresterea performantei energetice;
 • Dispenserele Waterlogic sunt proiectate din materiale eco-friendly, usor reciclabile, lipsite de elemente toxice.