Abonamente Apa

Abonamente ideale de apa pentru birou

Pentru ca scopul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii in mediul office din Romania, am cautat cele mai bune solutii in acest sens, pe care le-am adunat si combinat in pachete complexe, sub forma de abonamente lunare de apa pentru birou.

Ce Contine Un Abonament Lunar De Apa Pentru Birou De La Waterpure?

Ce contine un abonament lunar de apa pentru birou de la Waterpure?

Am creat abonamentele lunare de apa tinand cont de nevoile si cerintele complexe ale clientilor nostri intampinate de-a lungul timpului, bazandu-ne pe experienta acumulata in domeniu si pe expertiza specialistilor nostri. Astfel, alegand un abonament lunar de apa Waterpure, vei putea beneficia de:

  • Unul sau mai multe dispensere Waterlogic, livrate si instalate la sediul companiei tale, in functie de marime, locatie si necesitati.
  • Consultanta si asistenta din partea expertilor nostri in domeniul apei.
  • Verificare si testare periodica a aparatelor pe care le ai in folosinta.
  • Mentenanta si intretinere a aparatelor.
  • Servicii de reparatii incluse.
Abonament In 3 Pasi Simpli

Abonament in 3 pasi simpli

Scopul nostru, la Waterpure, este acela de a te scuti de efortul si timpul alocat activitatii de asigurare a necesarului de apa pentru birou si de a te ajuta sa iti eficientizezi activitatea. De aceea, am adaugat in continutul abonamentelor noastre, pe langa calitatea produselor si complexitatea si diversitatea serviciilor oferite, si un grad de accesibilitate ridicat. Astfel, in doar 3 pasi simpli poti intra in posesia unui abonament lunar de apa pentru birou Waterpure.

Pasul 1: Alege!

Tot ce trebuie sa faci este sa iti cunosti compania si angajatii, astfel incat sa iti identifici nevoile in materie de apa. Nu trebuie sa stai sa studiezi fiecare aparat pe care il avem in portofoliu, nici sa te straduiesti sa intelegi detalii tehnice complicate, trebuie doar sa ne contactezi si sa ne spui cate ceva despre tine, iar specialistii nostri iti vor recomanda exact dispenserul care ti se potriveste.

Pasul 2: Solicita!

Fie ca ai identificat singur aparatul de filtrare a apei ideal pentru biroul tau, fie ca ai primit sfaturile expertilor Waterpure, urmatorul pas este sa soliciti. Pentru ca vrem sa te convingi singur de calitatea si beneficiile pe care utilizarea unui dispenser Waterlogic ti le poate aduce, iti vom livra aparatul ales, la solicitarea ta si iti vom oferi posibilitatea sa il utilizezi gratuit timp de o saptamana.

Pasul 3: Testeaza!

Ai ales, ai cerut, acum a venit momentul sa testezi atat aparatul, cat si serviciile Waterpure. Timp de 7 zile lucratoare iti lasam dispenserul ales la sediul companiei tale, asta dupa ce l-am instalat si conectat, pentru a te putea bucura de cea mai pura apa si de cele mai inovative tehnologii. Poti sa incerci toate functiile si sa analizezi modul de functionare a dispenserului Waterlogic, timp in care iti suntem alaturi pentru orice ai nevoie, fie ca vorbim de asistenta sau alte servicii incluse in oferta noastra.

Ai ales, ai solicitat, ai testat! Pe scurt, te-ai convins ca sistemul de filtrare si purificare a apei Waterlogic este exact solutia pe care o cautai pentru biroul tau. Mai departe nu iti ramane decat sa iti exprimi dorinta de a ramane alaturi de noi prin intermediul abonamentului lunar si sa ne lasi pe noi sa ne ocupam de asigurarea celei mai bune ape pentru tine si angajatii tai, zi de zi, luna de luna.