Waterlogic 2 Firewall®

Waterlogic 2 Firewall

Asa cum ii spune si numele, sistemul de filtrare a apei pentru birou Waterlogic 2 are integrata in componenta sa tehnologia de ultima generatie Firewall® pentru purificarea apei.

Avand un design elegant si compact, Waterlogic 2 se integreaza perfect in orice ambianta, fiind caracterizat de o excelenta usurinta in utilizare. Pe langa usurinta in utilizare, dispenserul dispune si de capacitati moderne, oferind posibilitatea utilizatorilor sa selectioneze nivelul de temperatura dorit. Astfel, in functie de preferinte, puteti consuma apa fie rece, fie la temperatura camerei sau fierbinte. Waterlogic 2 a fost proiectat in asa fel incat sa se incadreze perfect in birourile mici si mijlocii, avand capacitatea de a asigura cantitatea ideala de apa pentru un numar de la 15 pana la 30 de utilizatori.

Aparatul se instaleaza cu usurinta, fiind conectat la reteaua de alimentare cu apa a cladirii in care se afla sediul companiei, nefiind nevoie de aprovizionare periodica cu apa. Astfel, te bucuri permanent de o cantitate nelimitata de apa proaspata, pura in proportie de 99,9999% si 100% sanatoasa.

O descriere detaliata a sistemului de filtrare si purificare a apei Waterlogic 2 poate fi gasita aici.

Tehnologii

Ceea ce diferentiaza sistemele de filtrare si purificare a apei puse la dispozitie de Waterpure de altele existente pe piata, este pasiunea pusa in dezvoltarea si proiectarea acestora. Dispenserele Waterlogic integreaza cele mai noi tehnologii in sisteme sofisticate, testate si certificate pentru a livra cea mai buna apa care exista. De ce apa filtrata prin dispenserele Waterlogic este mai buna? Datorita tehnologiei inovative, investitiei in cercetare si dezvoltare si pasiunii pentru apa, oameni si mediu... Afla mai multe.