Dispenserul de apa potrivit pentru biroul tau

Alegerea unui dispenser de apa pentru angajatii tai poate parea un lucru simplu. Cu toate acestea, optiunile in materie de “dozatoare de apa” s-au inmultit considerabil in ultimii ani, in parte datorita avansului tehnologic, dar si din nevoia de a avea o mai mare varietate la acest capitol. Fenomenul e similar cu ce se intampla in ultima perioada cu preferintele noastre cand vine vorba de sortimentele de cafea. Gusturile si alegerile noastre au devenit din ce in ce mai complexe odata cu aparitia unei varietati mai mari a ofertelor din meniurile cafenelelor. Fanii triple-shotului mare, fara spuma, cu extra lapte si caramel sarat sa ridice mana sus!

Dispenserele de apa moderne nu se mai rezuma doar la dozatoarele cu apa foarte rece sau extrem de calda. Posibilitatile sunt (aproape) nelimitate si infinit mai subtile. Acum poti sa optezi pentru apa la temperatura camerei, apa minerala, apa “calduta”, apa fierbinte sau apa foarte rece. Si totul la un buton de touch-screen distanta.

Si pentru ca e intotdeauna o idee buna sa fii (cat mai) eco-friendly, iar birourile sunt in general codase la reciclarea plasticului, dispenserele “viitorului” nu mai folosesc bidoane de plastic, bazandu-se, in schimb, pe tehnologii inovatoare de filtrare si purificare a apei, mult mai blande cu mediul inconjurator.

Ce dispenser de apa este potrivit pentru birourile mele?

Waterlogic, cu o expertienta de 25 de ani in furnizarea dispenserelor de apa, ofera o gama larga de produse, pentru ca tu sa alegi cea mai potrivita solutie pentru afacerea ta.

Solutiile pe care le propunem clientilor nostri, in colaborare cu Waterlogic, tin cont de foarte multi factori, precum:

  • Numarul de angajati
  • Marimea birourilor
  • Bugetul lunar/anual
  • Domeniul de activitate
  • Posibilitatile de reciclare

 

Unde instalez dispenserele de apa pentru o eficienta maxima?

Dispenserele de apa pot fi instalate, in principiu, oriunde exista un loc propice pentru ele, dar cele mai populare zone dintr-un spatiu de birouri sunt bucataria si spatiile de recreere.

Instalarea dispenserelor Waterlogic, de exemplu, este extrem de simpla. Inginerii nostri te vor ajuta atat cu montajul initial, cat si cu service-ul si mentenanta echipamentelor.

Locul in care alegi sa instalezi dispenserele este important pentru ca vrei ca angajatii si clientii tai sa aiba acces usor la ele.

Inainte sa iei o decizie in acest sens, incearca sa te gandesti la urmatoarele probleme:

  • Am suficient spatiu sa pot instala dispenserul in aceasta zona?
  • Cat de mult vor fi nevoiti sa mearga angajatii si/sau clientii mei pentru a ajunge la aparat?
  • Aparatul blocheaza o cale de acces?

 

De ce Waterlogic?

Cu dispenserele Waterlogic le oferi angajatilor, clientilor si partenerilor tai de afaceri cea mai avansata si eco-friendly solutie de filtrare si purificare a apei. Dozatoarele de apa Waterlogic integreaza mai multe tehnologii brevetate, precum Tehnologia Firewall de Purificare UV® sau Tehnologia Antimicrobiana Biocote®, asigurand un nivel ridicat de protectie impotriva bacteriilor. Waterlogic investeste constant in cercetare si dezvoltare pentru a oferi produse de top, cu grija pentru mediul inconjurator.

Design modern

Modelele de dispensere Waterlogic au fiecare doua variante: free-standing, de o dimensiune mai mare, ce pot fi asezate direct pe podea, sau countertop, de o dimensiune redusa, potrivite pentru a fi asezate pe blatul mobilierului. Dispenserele au un design actual si atragator, care se integreaza usor in orice spatiu de birouri.

Prietenoase cu mediul

Expertii Waterlogic isi dedica timpul si eforturile dezvoltarii unor tehnologii de purificare sigure si ecologice, pentru a limita utilizarea bidoanelor din plastic, extrem de nocive pentru mediu.

Solutii flexibile

Fiecare afacere este unica, iar clientii nostri au nevoi diferite. Impreuna cu Waterlogic, noi putem sa iti oferim o gama variata de solutii de purificare si filtrare a apei, menite sa satisfaca cele mai exigente cerinte.


Contacteaza-ne pentru a identifica dispenserul de apa perfect pentru biroul tau!

Acest continut a fost furnizat de Waterlogic, lider global in furnizarea de solutii sustenabile de distributie a apei potabile.